Meer informatie voor professionals

 

Deze webshop is zowel bedoeld voor consumenten als voor professionals in de gezondheidszorg

Bent u een consument en heeft u belangstelling voor de Eidon®Ionische elementaire Mineralen, dan verwijzen wij u voor meer informatie graag naar de overige pagina's op deze website. Het aanmaken van een account is echter altijd nodig voor het kunnen plaatsen van een bestelling of voor het aanmaken van een verlanglijst. Voor het aanmaken van een account klikt u op de afbeelding van "het poppetje" dat u rechtsboven in uw scherm kunt vinden. Daar kunt u vervolgens uw gegevens invullen. Het gedeelte waar bedrijfsgegevens zoals BTW- en KvK-nummer ingevuld kunnen worden, is alleen voor professionals in de zorg bedoeld. Behoort u tot deze groep, dan is het aanmaken van een "professional" account nodig voor het kunnen plaatsen van bestellingen en voor het verkrijgen van meer achtergrondinformatie over mineralen in het algemeen. Voor meer informatie over een "professional" account kunt u verder lezen. 

Meer informatie voor professionals wordt zichtbaar na registratie

Bent u een beroepsbeoefenaar in of gerelateerd aan de (complementaire) gezondheidszorg en adviseert u of schrijft u beroepsmatig voedingssupplementen voor, klik dan eerst op de afbeelding van "het poppetje” dat u rechtsboven in uw scherm kunt vinden. Vervolgens maakt u als nieuwe bezoeker een professional account aan en vult u de gevraagde bedrijfsgegevens in. Uw bedrijfsnaam, KvK-nummer en BTW-nummer zijn verplicht en zullen worden gecontroleerd. 


Nadat u als zorgprofessional bent ingelogd op uw account, verschijnt er als u naar beneden scrolt links in het scherm meer informatie onder het kopje "Voor professionals". Deze informatie is alleen zichtbaar nadat u bent ingelogd. U kunt daar meer informatie vinden over mineralen in het algemeen en over de volgende onderwerpen: Eidon® nascholingen, prijzen, verkoop policy, video's en congressen. Tevens worden de volgende producten zichtbaar: Eidon® testset, het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen geschreven door Elizabeth Louise Hutjes en van dezelfde auteur het gratis te downloaden E-book Een andere kijk op silicium.  

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer: 085 - 760 4333. U kunt ons ook mailen, zie 'Contact' boven in het scherm of klik hier.