Verzending Eidon®

 

Bestellingen geplaatst op maandag t/m donderdag voor 15.30 uur worden dezelfde dag nog via PostNL verzonden. Alle bestellingen die na donderdag 15.30 uur worden geplaatst, dus ook bestellingen van donderdagavond en vrijdag worden de eerstvolgende maandag verzonden. Op officiële feestdagen zoals bijvoorbeeld Hemelvaartsdag en Kerst, zullen er geen pakketten door Eidon® worden verzonden aangezien PostNL dan geen pakketten verwerkt. Wij zijn gesloten van 24 december t/m 1 januari. U kunt op deze dagen wel gewoon uw bestelling plaatsen.

PostNL biedt u:

  • Een betrouwbare levering binnen doorgaans 24 uur.
  • Pakket volgen met Track & Trace.
  • Zelf een keuze maken voor een aflevermoment. 
  • Zelf een keuze maken voor een tweede bezorgafspraak.
  • Zelf een keuze maken voor een afhaallocatie, ook in België.
  • Uw afhaallocatie bewaart uw pakket 2 weken voordat het retour gaat naar Eidon®.


Verzending naar België:

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten en zorgprofessionals* in België. Ga voor meer informatie hierover naar het onderwerp "verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan naar "Informatie".

Verzending naar overige landen binnen Europa:

Wij verzenden de Eidon® producten naar alle landen binnen Europa voor zowel consumenten als zorgprofessionals, behalve naar Duitsland en Finland omdat wij in deze landen een distributeur hebben voor de Eidon® mineralen. Ga voor meer informatie over het verzenden van pakketten binnen Europa naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan staan op het kopje "meer informatie".

* Let op, zorgprofessionals die vanuit België via deze webshop bestellingen plaatsen, kunnen via de webshop nog geen gebruik maken van een intracommunautaire levering. U betaalt dus 6% btw aan de Nederlandse overheid over uw bestelling en verzendkosten. Indien u gebruik wenst te maken van het 0% btw tarief vanwege "zakelijke inkopen binnen de EU", raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze mogelijkheid toe te passen buiten de webshop om.