Eidon® Ionisch Elementair Magnesium

€ 27,70 incl. btw

1020 Items

Nieuw product

De prijzen van onze producten zijn per 1 januari gewijzigd vanwege de verplichte btw verhoging van 6% naar 9%. Eidon® Ionisch Elementair Magnesium bevat 100% gehydrateerd elementair magnesium en is daardoor zeer goed opneembaar. Het is gemakkelijk in gebruik en vriendelijk voor de maag. Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Het bevordert de energiestofwisseling, ondersteunt botten en tanden, draagt bij aan een goede celdeling en elektrolytenbalans, een goed zenuwstelsel en de normale werking van spieren. Wij raden aan de inname van magnesium te combineren met Eidon® Ionisch Elementair Silicium.

Vanwege de goede opneembaarheid is het gebruik van hoge doseringen niet nodig.

ZUIVERHEID DIE U ZIET, PROEFT EN VOELT.

Dit product bevat GEEN gluten, suikers, zetmeel of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, extra conserveringsmiddelen of dierlijke bijproducten. Geschikt voor veganisten.

Eidon® Nederland houdt bij het importeren van haar producten rekening met de temperatuur tijdens het transport. Dit ter voorkoming van kwaliteitsverlies door bevriezing vanwege te koude omstandigheden die zich voor kunnen doen bij regulier lucht- of zeetransport.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Vloeibaar Mineraal Concentraat
Voedingssupplement • 60 ml
Samenstelling per dagdosering
van 30 druppels (2 ml)
                 % RI*

Magnesium  80 mg                        21%
(magnesiumchloride)             
* RI = Referentie-innames voor volwassenen.

Overige ingrediënten: gedeïoniseerd water.
Dagelijks gebruik: 30 druppels (2ml) per dag oplossen in 250 ml water of sap met of zonder voedsel.
Bewaaradvies: goed afgesloten bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Meer details

+

Meer informatie

Voor meer informatie over het mineraal Magnesium adviseren wij u te klikken op "Informatie over mineralen" dat links in uw scherm zichtbaar is onder het kopje "voor professionals" en alleen verschijnt indien u ingelogd bent als professional. Vanwege de wetgeving is deze informatie niet toegankelijk voor consumenten.