Eidon® Ionisch Elementair Molybdeen

€ 26,95 incl. btw

519 Items

Nieuw product

Wij zijn gesloten van 24 dec. t/m 1 jan. U kunt in deze periode wel gewoon bestellingen plaatsen. Eidon® Ionisch Elementair Molybdeen bevat 100% gehydrateerd elementair molybdeen en is daardoor zeer goed opneembaar. Het is gemakkelijk in gebruik en vriendelijk voor de maag. Molybdeen draagt bij tot een normaal zwavelaminozuurmetabolisme. Vanwege de goede opneembaarheid is het gebruik van hoge doseringen niet nodig. Wij raden aan de dagdosering van molybdeen geleidelijk op te bouwen en het gebruik te combineren met Eidon® Ionisch Elementair Silicium en Boron.

Vanwege de goede opneembaarheid is het gebruik van hoge doseringen niet nodig.

ZUIVERHEID DIE U ZIET, PROEFT EN VOELT.

Dit product bevat GEEN gluten, suikers, zetmeel of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, extra conserveringsmiddelen of dierlijke bijproducten. Geschikt voor veganisten.

Eidon® Nederland houdt bij het importeren van haar producten rekening met de temperatuur tijdens het transport. Dit ter voorkoming van kwaliteitsverlies door bevriezing vanwege te koude omstandigheden die zich voor kunnen doen bij regulier lucht- of zeetransport.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Vloeibaar Mineraal Concentraat
Voedingssupplement • 60 ml
Samenstelling per dagdosering 
van 30 druppels (2 ml)
                               % RI*

Molybdeen (natriummolybdaat) 200 µg  400%

* RI = Referentie-innames voor volwassenen.

Overige ingrediënten: gedeïoniseerd water.
Dagelijks gebruik: 30 druppels (2ml) per dag oplossen in 250 ml water of sap met of zonder voedsel.
Bewaaradvies: goed afgesloten bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Meer details

+

Meer informatie

Voor meer informatie over het mineraal molybdeen adviseren wij u te klikken op "Informatie over mineralen" dat links in uw scherm zichtbaar is onder het kopje "voor professionals" en alleen verschijnt indien u ingelogd bent als professional. Vanwege de wetgeving is deze informatie niet toegankelijk voor consumenten.