Eidon® Ionisch Elementair Zink

€ 27,70 incl. btw

1135 Items

Nieuw product

De prijzen van onze producten zijn per 1 januari gewijzigd vanwege de verplichte btw verhoging van 6% naar 9%. Eidon® Ionisch Elementair Zink bevat 100% gehydrateerd elementair zink en is daardoor zeer goed opneembaar. Het is gemakkelijk in gebruik en vriendelijk voor de maag. Zink draagt bij aan het behoud van een gezonde huid, haar, nagels en botten, het gezichtsvermogen en de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast draagt het bij aan een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Wij raden aan de inname van zink te combineren met Eidon® Ionisch Elementair Silicium.

Vanwege de goede opneembaarheid is het gebruik van hoge doseringen niet nodig.

ZUIVERHEID DIE U ZIET, PROEFT EN VOELT.

Dit product bevat GEEN gluten, suikers, zetmeel of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, extra conserveringsmiddelen of dierlijke bijproducten. Geschikt voor veganisten.

Eidon® Nederland houdt bij het importeren van haar producten rekening met de temperatuur tijdens het transport. Dit ter voorkoming van kwaliteitsverlies door bevriezing vanwege te koude omstandigheden die zich voor kunnen doen bij regulier lucht- of zeetransport.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Vloeibaar Mineraal Concentraat
Voedingssupplement • 60 ml
Samenstelling per dagdosering
van 30 druppels (2 ml)
                       % RI*

Zink (zinksulfaat) 7,5 mg                      75 %

* RI = Referentie-innames voor volwassenen.

Overige ingrediënten: gedeïoniseerd water.
Dagelijks gebruik: 30 druppels (2ml) per dag oplossen in 250 ml water of sap met of zonder voedsel.
Bewaaradvies: goed afgesloten bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Meer details

+

Meer informatie

Voor meer informatie over het mineraal Zink adviseren wij u te klikken op "Informatie" over mineralen dat links in uw scherm zichtbaar is onder het kopje "voor professionals" en alleen verschijnt indien u ingelogd bent als professional. Vanwege de wetgeving is deze informatie niet toegankelijk voor consumenten.