logo

Contactinformatie

 

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 760 4333 van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op vrijdagen zijn wij gesloten en de laatste week van elke maand zijn wij telefonisch niet bereikbaar, u kunt ons dan wel een e-mailbericht sturen, ook in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Voor het versturen van een e-mailbericht kunt u gebruik maken van het berichtformulier rechtsonder op deze pagina. 

 

Verzending van bestellingen

De nieuwe levertijden per 26 juni 2023

Bestellingen zullen met ingang van 26 juni 2023 vijf dagen per week worden verzonden. Indien u van maandag t/m vrijdag voor 22.00 uur uw bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. In het weekend versturen wij geen bestellingen.

In elke laatste volle week van elke maand worden er wel bestellingen verzonden, alleen is Eidon® in die weken telefonisch niet bereikbaar. 

Dit zijn in 2023 de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden na 26 juni in die periodes wel bestellingen verzonden, maar wij zijn dan niet bereikbaar: van 20 t/m 24 maart, 19 t/m 23 juni, 25 t/m 29 september, 25 t/m 1 januari. 

Ook op de volgende feestdagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en met Kerst en Nieuwjaar.

 

Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk

Het is voor zowel professionals in de zorg als consumenten helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Op onze bedrijfslocatie worden namelijk geen bestellingen verwerkt. Bent u consument? Vraag uw therapeut of dichtstbijzijnde gezondheidswinkel of ze de Eidon® producten voor u bij ons willen inkopen, zodat u eventueel bij hun in de praktijk of winkel terecht kunt voor de aankoop van de Eidon® mineralen. Op deze pagina op onze website hebben wij ook enkele therapeuten en verkooppunten vermeld staan.

Eidon contact

contact info (geen bezoek- of afhaaladres)

  • Adres: De Nieuwe Erven 3 unit: 11503, Cuijk
  • Tel: 085 - 760 4333
  • Email: info@eidon.nl

Bericht achterlaten

Voor het versturen van een bericht kunt u gebruik maken van onderstaand berichtenformulier. Wij gebruiken uw gegevens enkel voor het beantwoorden van uw vragen.

* verplichte velden

224