logo

Contactinformatie

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 760 4333 van ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur. Met ingang van augustus 2021 zijn wij de laatste week van iedere maand telefonisch niet bereikbaar, maar u kunt ons dan wel een emailbericht sturen, ook in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Voor het versturen van een emailbericht kunt u gebruik maken van het berichtformulier rechtsonder op deze pagina. 

 

Afhalen van bestellingen is niet mogelijk

Eidon® is gevestigd in Apeldoorn, onze vestiging heeft enkel een kantoor- en magazijnfunctie en er worden op de locatie zelf geen producten verkocht, om die reden is het dan ook niet mogelijk om bestellingen af te komen halen. Vraag uw therapeut of dichtsbijzijnde gezondheidswinkel of ze de Eidon® producten voor u bij ons willen inkopen, zodat u eventueel bij hen terecht kunt voor de aankoop van de Eidon® mineralen. Op deze pagina op onze website hebben wij ook enkele therapeuten en verkooppunten vermeld staan.

Eidon contact

contact info (geen bezoek- of afhaaladres)

  • Adres: Tweelingenlaan 90, Apeldoorn
  • Tel: 085 - 760 4333
  • Email: info@eidon.nl

Bericht achterlaten

Voor het versturen van een bericht kunt u gebruik maken van onderstaand berichtenformulier. Wij gebruiken uw gegevens enkel voor het beantwoorden van uw vragen.

* verplichte velden

224