logo

Contactinformatie

 

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 760 4333 van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagen zijn wij gesloten en de laatste week van elke maand zijn wij telefonisch niet bereikbaar, u kunt ons dan wel een e-mailbericht sturen, ook in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Voor het versturen van een e-mailbericht kunt u gebruik maken van het berichtformulier rechtsonder op deze pagina. 

 

Verzending van bestellingen en openingstijden

Eidon® verstuurt de bestellingen doorgaans van maandag t/m donderdag. Bestelt u op deze dagen voor 14.30 uur, dan wordt uw bestelling indien gewenst dezelfde dag nog verzonden. Omdat wij op vrijdagen gesloten zijn worden er op deze dagen geen bestellingen verzonden en in de laatste week van elke maand worden er alleen bestellingen verzonden op woensdag.

In de zomerperiode van 18 juli t/m 2 september worden er alleen bestellingen verzonden op de maandagen en donderdagen. Wij zijn dan wel telefonisch en per mail bereikbaar van maandag t/m donderdag, m.u.v. de laaste week van elke maand. 

Dit zijn de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn dan niet bereikbaar: van 21 t/m 25 maart, 20 t/m 24 juni, 26 t/m 30 september, 26 t/m 30 december. 

Ook op de volgende dagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen: 20 t/m 24 september, Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar van 25 dec. t/m 1 jan. 

 

Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk

Eidon® is gevestigd in Apeldoorn, onze vestiging daar heeft enkel een magazijnfunctie en er worden op de locatie zelf geen producten verkocht. Daarnaast is het helaas niet mogelijk om bestellingen af te komen halen. Vraag uw therapeut of dichtstbijzijnde gezondheidswinkel of ze de Eidon® producten voor u bij ons willen inkopen, zodat u eventueel bij hen terecht kunt voor de aankoop van de Eidon® mineralen. Op deze pagina op onze website hebben wij ook enkele therapeuten en verkooppunten vermeld staan.

Eidon contact

contact info (geen bezoek- of afhaaladres)

  • Adres: Tweelingenlaan 90, Apeldoorn
  • Tel: 085 - 760 4333
  • Email: info@eidon.nl

Bericht achterlaten

Voor het versturen van een bericht kunt u gebruik maken van onderstaand berichtenformulier. Wij gebruiken uw gegevens enkel voor het beantwoorden van uw vragen.

* verplichte velden

224