logo

Algemeen advies Eidon®

 

Voor algemene vragen over het Eidon® assortiment kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 - 760 4333 of te mailen via ons contactformulier dat u rechts boven in het scherm kunt vinden bij 'Contact'. Wij zijn voor zowel zorgprofessionals als consumenten van maandag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur bereikbaar. M.u.v. de laatste week v.d. maand. Ga voor meer informatie over onze contacttijden naar deze pagina.

Indien u telefonisch contact opneemt en op dat moment niet te woord kan worden gestaan, raden wij u aan om een bericht achter te laten met uw naam en telefoonnummer. U wordt altijd zo spoedig mogelijk gedurende de bovengenoemde contacttijden teruggebeld. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen en uw vragen te kunnen beantwoorden.

 

Wij geven geen behandeladvies

Gezien de regelgeving is het niet toegelaten dat wij u een persoonlijk behandeladvies geven. Wenst u geholpen te worden bij het gebruik van de Eidon® mineralen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met een professional in de zorg die bekend is met het inzetten van de Eidon® producten. Wij verwijzen u voor een dergelijk advies naar therapeuten die hier op onze website staan vermeld.

234