logo

Informatie

 

Deze website is ontwikkeld voor professionals in de gezondheidszorg en voor consumenten. Meer informatie kunt u vinden door omlaag te scrollen, u ziet dan de dame wijzen naar de verschillende onderwerpen met daarin nuttige informatie.

Bent u een zorgprofessional en op zoek naar meer informatie over het Eidon® assortiment, dan raden wij u aan om op de titel 'Professionals' te klikken en de tekst zorgvuldig door te lezen. Indien u een consument bent en medisch inhoudelijke vragen heeft, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw behandelend arts of zorgprofessional. Bent u op zoek naar een therapeut die bekend is met het inzetten van de Eidon® mineralen, klik dan op het kopje 'Therapeuten' in het overzicht van de informatiepagina's hieronder. 

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 - 16.00 uur op telefoonnummer 085 - 760 4333. Op vrijdagen zijn wij gesloten. U kunt ons ook mailen via het contactformulier dat u kunt vinden door te klikken op het kopje 'Contact' rechtsboven in uw scherm. Wij proberen uw vragen altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden en gebruiken uw contactgegevens enkel voor het beantwoorden van uw vraag.

Ook op de volgende dagen is Eidon® gesloten en zullen er geen bestellingen worden verzonden: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar van 25 dec. t/m 1 jan. Eidon® is in 2021 tevens gesloten in de volgende weken: 5 t/m 9 april, 5 t/m 9 juli en 20 t/m 24 september.

Onder de afbeelding vind u een overzicht van de informatiepagina's:

 

 

225