logo

Informatie

 

Deze website is ontwikkeld voor professionals in de gezondheidszorg en voor consumenten. Meer informatie kunt u vinden door omlaag te scrollen, u ziet dan de dame wijzen naar de verschillende onderwerpen met daarin nuttige informatie.

Bent u een zorgprofessional en op zoek naar meer informatie over het Eidon® assortiment, dan raden wij u aan om op de titel 'Professionals' te klikken en de tekst zorgvuldig door te lezen. Indien u een consument bent en medisch inhoudelijke vragen heeft, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw behandelend arts of zorgprofessional. Bent u op zoek naar een therapeut die bekend is met het inzetten van de Eidon® mineralen, klik dan op het kopje 'Therapeuten' in het overzicht van de informatiepagina's hieronder. 

 

Openingstijden, verzending bestellingen en bereikbaarheid

Wij zijn, met uitzondering van de laatste week van elke maand, telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 085 - 760 4333. Op vrijdagen is Eidon® gesloten en zijn wij niet bereikbaar. 

 

Bereikbaarheid

Elke laatste week van de maand zijn wij telefonisch niet bereikbaar en in die weken verzenden wij alleen bestellingen op woensdag. U kunt ons dan wel een e-mailbericht sturen, in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier dat u kunt vinden door te klikken op het kopje 'Contact' rechtsboven in uw scherm of door ons te mailen naar info@eidon.nl. Wij gebruiken uw contactgegevens enkel voor het beantwoorden van uw vraag.

 

Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk

Het is voor zowel professionals in de zorg als consumenten helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Dit heeft o.a. met de HACCP richtlijnen te maken. Onze bedrijfslocatie dient enkel als magazijn en is daarom alleen voor ons eigen personeel toegankelijk.

 

Levertijden

Bestellingen worden vijf dagen per week worden verzonden. Indien u van maandag t/m vrijdag voor 22.00 uur uw bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. In het weekend versturen wij geen bestellingen.

In elke laatste volle week van elke maand worden er wel bestellingen verzonden, alleen is Eidon® in die weken telefonisch niet bereikbaar maar wel per mail. 

Dit zijn in 2024 de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden in die periodes wel bestellingen verzonden, maar wij zijn dan niet bereikbaar: van 25 t/m 29 maart, 24 t/m 28 juni, 23 t/m 27 september, 23 december t/m 1 januari. 

Ook op de volgende feestdagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en met Kerst en Nieuwjaar.

 

 

Onder de afbeelding vind u een overzicht van de informatiepagina's:

 

 

225