logo

Informatie

 

Deze website is ontwikkeld voor professionals in de gezondheidszorg en voor consumenten. Meer informatie kunt u vinden door omlaag te scrollen, u ziet dan de dame wijzen naar de verschillende onderwerpen met daarin nuttige informatie.

Bent u een zorgprofessional en op zoek naar meer informatie over het Eidon® assortiment, dan raden wij u aan om op de titel 'Professionals' te klikken en de tekst zorgvuldig door te lezen. Indien u een consument bent en medisch inhoudelijke vragen heeft, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw behandelend arts of zorgprofessional. Bent u op zoek naar een therapeut die bekend is met het inzetten van de Eidon® mineralen, klik dan op het kopje 'Therapeuten' in het overzicht van de informatiepagina's hieronder. 

 

Openingstijden, verzending bestellingen en bereikbaarheid:

Wij zijn, met uitzondering van de laatste week van elke maand, telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 085 - 760 4333. Op deze dagen versturen wij ook de bestellingen. Op vrijdagen is Eidon® gesloten, er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn dan niet bereikbaar. 

Bereikbaarheid

Elke laatste week van de maand zijn wij telefonisch niet bereikbaar en in die weken verzenden wij alleen bestellingen op woensdag. U kunt ons dan wel een e-mailbericht sturen, in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier dat u kunt vinden door te klikken op het kopje 'Contact' rechtsboven in uw scherm of door ons te mailen naar info@eidon.nl. Wij gebruiken uw contactgegevens enkel voor het beantwoorden van uw vraag.

Verzending van bestellingen en afwijkende verzenddagen

Eidon® verstuurt de bestellingen doorgaans van maandag t/m donderdag. Bestelt u op deze dagen voor 14.30 uur, dan wordt uw bestelling indien gewenst dezelfde dag nog verzonden.

Op vrijdagen is Eidon® gesloten en worden er geen bestellingen verzonden en in de laatste week van elke maand worden er alleen bestellingen verzonden op woensdag.

In de zomerperiode van 18 juli t/m 2 september worden er alleen bestellingen verzonden op de maandagen en donderdagen. Wij zijn wel gewoon bereikbaar van maandag t/m donderdag, m.u.v. de laaste week van elke maand. 

Dit zijn de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn niet bereikbaar: van 21 t/m 25 maart, 20 t/m 24 juni, 26 t/m 30 september, 26 t/m 30 december. 

Eidon® is op de volgende feestdagen gesloten: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen. 

 

Onder de afbeelding vind u een overzicht van de informatiepagina's:

 

 

225