logo

Informatie

 

Deze website is ontwikkeld voor professionals in de gezondheidszorg en voor consumenten. Meer informatie kunt u vinden door omlaag te scrollen, u ziet dan de dame wijzen naar de verschillende onderwerpen met daarin nuttige informatie.

Bent u een zorgprofessional en op zoek naar meer informatie over het Eidon® assortiment, dan raden wij u aan om op de titel 'Professionals' te klikken en de tekst zorgvuldig door te lezen. Indien u een consument bent en medisch inhoudelijke vragen heeft, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw behandelend arts of zorgprofessional. Bent u op zoek naar een therapeut die bekend is met het inzetten van de Eidon® mineralen, klik dan op het kopje 'Therapeuten' in het overzicht van de informatiepagina's hieronder. 

 

Openingstijden, verzending pakketten en bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 085 - 760 4333. Op deze dagen versturen wij ook de bestellingen. Op vrijdagen is Eidon® gesloten, er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn dan niet bereikbaar. 

Met ingang van augustus 2021 zijn wij de laatste week van iedere maand telefonisch niet bereikbaar, u kunt ons dan wel een bericht sturen, in die periode zullen wij op dringende berichten altijd binnen uiterlijk twee werkdagen reageren, de algemene niet dringende berichten zullen wij de week daarna beantwoorden. Algemeen geldt dat wij, behalve op feest- en vakantiedagen, het hele jaar door zo snel mogelijk op berichten zullen reageren. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier dat u kunt vinden door te klikken op het kopje 'Contact' rechtsboven in uw scherm of door ons te mailen naar info@eidon.nl. Wij gebruiken uw contactgegevens enkel voor het beantwoorden van uw vraag.

Eidon® verstuurt de bestellingen doorgaans van maandag t/m donderdag. Bestelt u op deze dagen voor 14.30 uur, dan wordt uw bestelling indien gewenst dezelfde dag nog verzonden. Op vrijdagen worden er geen bestellingen verzonden en met ingang van augustus 2021 worden er in de laatste week van elke maand alleen bestellingen verzonden op de woensdag. Ook op de volgende dagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen: 20 t/m 24 september, Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar van 25 dec. t/m 1 jan. 

 

Onder de afbeelding vind u een overzicht van de informatiepagina's:

 

 

225