logo

Over Eidon® Ionic Minerals

 

Eidon® Ionic Minerals in Nederland

De producten van Eidon® Ionic Minerals zijn vanaf januari 2015 beschikbaar in Nederland. En laat het geen toeval zijn dat de magie van het mineraal Silicium de aanleiding was om de Eidon® producten naar Nederland te halen.

Ondanks na jarenlang onderzoek geen verklaring te hebben kunnen vinden voor mijn lichamelijke klachten, ben ik standvastig doorgegaan met het blijven zoeken naar mogelijke oorzaken van en oplossingen voor deze klachten. Tijdens deze zoektocht ontdekte ik “toevallig” dat het mineraal Silicium niet zomaar een mineraal is. Silicium, ook wel “zand” genoemd, is na zuurstof het meest voorkomende element in de aardkost. Dit “zand” blijkt echter veel meer verrassingen in petto te hebben dan alleen het verschaffen van het aantrekkelijke beeld van de parelwitte zandstranden die wij ons allemaal wel voor kunnen stellen.

Door mij te verdiepen in de diverse vormen en toepassingsmogelijkheden van Silicium, bleek al snel dat de scheikundige vorm en de dosering waarin het mineraal Silicium wordt aangeboden, doorslaggevend is voor het succes en de inzetbaarheid van dit mineraal. Door gebrek aan kennis en informatie over de toepassing van diverse Siliciumvormen, kan men dus met teleurstellende resultaten te maken krijgen, welke bij het inzetten van de juiste vorm en dosering voorkomen hadden kunnen worden.

Zoals gezegd is Silicium één van de meest voorkomende mineralen in de aardbodem, toch kan men bijvoorbeeld door het eten van te veel geraffineerde of eenzijdige voeding, een tekort aan dit mineraal oplopen. Omdat Silicium een rol speelt bij de opname van andere mineralen, kan door een tekort aan Silicium ook de opname van andere mineralen worden beïnvloed. U kunt gelukkig de mineralen die u via uw voeding binnenkrijgt aanvullen door de inname van extra Silicium en extra mineralen.

Indien u kiest voor het Eidon® assortiment bent u ervan verzekerd dat de mineralen goed opneembaar zijn en geen toegevoegde conserveringsmiddelen of andere ongewenste stoffen bevatten. De Eidon® producten bestaan enkel uit zuivere ionische elementaire mineralen omhuld door water. Lees hier meer over deze bijzondere mineralen.

Graag laat ik u kennis maken met de mineralen van Eidon® en bied u deze producten daarom nu ook in Nederland aan. 

Ik wens u een goede gezondheid, veel wijsheid en geluk toe!

Namens Elizabeth Louise Hutjes, distributeur Eidon® Ionic Minerals.   

 

 

Eidon® Ionic Minerals Wereldwijd

Eidon® Ionic Minerals werd in 1996 in de Verenigde Staten door Rick Wagner opgericht. Zijn oorspronkelijke doel met de oprichting van Eidon® was om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de magie van het mineraal Silicium. Uiteindelijk groeide deze doelstelling uit tot niet enkel het verspreiden van de magie van het mineraal Silicium, maar tevens tot het wereldwijd uitdragen van de essentiële rol die alle mineralen spelen voor het leven op aarde.

Wij mensen maken uiteraard deel uit van dit leven op aarde. Wij dragen niet alleen de verantwoording voor de zorg voor deze aarde, maar zijn ook verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid en daarmee het voedsel dat wij eten. Wanneer we deze verantwoordelijkheden op ons nemen en ons toewijden aan de kennis die voorhanden is, zullen we een langer, gezonder en productiever leven kunnen gaan leiden.   

Rick Wagner biedt u aan om samen met hem de reis, gebaseerd op gezonde voeding, naar een gezonder leven te maken. Een reis die gemaakt kan worden door middel van educatie en door het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.

Met elkaar kunnen we een gezondere wereld creëren!

In goede gezondheid.

Namens Rick Wagner, CEO en eigenaar van Eidon® Ionic Minerals.

222