logo

Verzending Eidon®

 

Bestellingen geplaatst op maandag t/m donderdag voor 14.30 uur worden indien gewenst dezelfde dag nog via PostNL verzonden. Op vrijdagen zijn wij gesloten, alle bestellingen die na donderdag 14.30 uur worden geplaatst, dus ook bestellingen van donderdagavond en vrijdag worden daarom de eerstvolgende maandag verzonden.

In de laatste week van elke maand worden de bestelllingen alleen verzonden op de woensdag, wij zijn in die periode enkel per mail bereikbaar. In de volgende periodes gelden er afwijkende verzenddagen:

In de zomerperiode van 18 juli t/m 2 september worden er alleen bestellingen verzonden op de maandagen en donderdagen. Wij zijn dan wel telefonisch en per mail bereikbaar van maandag t/m donderdag, m.u.v. de laaste week van elke maand. 

Dit zijn de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn niet bereikbaar: van 21 t/m 25 maart, 20 t/m 24 juni, 26 t/m 30 september, 26 t/m 30 december. 

Eidon® is op de volgende feestdagen gesloten: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen. 

Let op! Wij zijn op bovengenoemde data gesloten en versturen dan geen pakketten. U kunt wel gewoon uw bestelling plaatsen, deze zal dan op de eerstvolgende werkdag worden verzonden. 

PostNL biedt u:

  • Een betrouwbare levering binnen doorgaans 24 uur.
  • Pakket volgen met Track & Trace.
  • Zelf een keuze maken voor een aflevermoment. 
  • Zelf een keuze maken voor een tweede bezorgafspraak.
  • Zelf een keuze maken voor een afhaallocatie, ook in België.
  • Uw afhaallocatie bewaart uw pakket 5 werkdagen voordat het weer retour gaat naar Eidon®.


Verzending naar België:

Per 1 juli 2021 legt de wet ons op om voor Belgische klanten het Belgische btw tarief te hanteren van 21%. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten en zorgprofessionals* in België. Ga voor meer informatie hierover naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan naar "Informatie".
 

Verzending naar overige landen binnen Europa alleen voor consumenten:

Voor alle Europese klanten buiten Nederland geldt per 1 juli 2021 de nieuwe wet die bepaalt dat deze klanten het btw tarief van hun eigen land over onze producten dienen te betalen. Dit zal de prijs van de producten en verzendkosten doen veranderen. Neem voor vragen hierover contact met ons op. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten in Duitsland en andere landen binnen Europa. Consumenten uit Duitsland kunnen gewoon via deze website bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land in Europa, neem dan per mail contact met ons op en ga voor meer informatie over het verzenden van pakketten binnen Europa naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan staan op het kopje "meer informatie".

* Let op, zorgprofessionals die vanuit België via deze webshop bestellingen plaatsen, kunnen nu via de webshop ook gebruik maken van een intracommunautaire levering. Indien u gebruik wenst te maken van het 0% btw tarief vanwege "zakelijke inkopen binnen de EU", raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze mogelijkheid voor u in de webshop te activeren.

230