logo

Verzending Eidon®

 

 

De nieuwe levertijden per 4 september 2022

Alle bestellingen zullen per 4 september 2022 wekelijks iedere maandag en donderdag worden verzonden. De bestellingen die op maandag en donderdag voor 14.30 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL. Wij zijn m.u.v. iedere laatste volle week van de maand telefonisch bereikbaar van ma t/m do tussen 10.00 en 16.00 uur.

In de laatste volle week van elke maand worden de bestelllingen alleen verzonden op woensdag, wij zijn in die weken telefonisch niet bereikbaar maar wel per mail. Op vrijdagen is Eidon® gesloten en worden er geen bestellingen verzonden.

Dit zijn de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden dan geen bestellingen verzonden en wij zijn niet bereikbaar: van 21 t/m 25 maart, 20 t/m 24 juni, 26 t/m 30 september, 26 t/m 30 december. 

Eidon® is op de volgende feestdagen gesloten: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen. 

Let op! Wij zijn op bovengenoemde data gesloten en versturen dan geen pakketten. U kunt wel gewoon uw bestelling plaatsen, deze zal dan op de eerstvolgende verzenddag worden verzonden. 

PostNL biedt u:

  • Een betrouwbare levering binnen doorgaans 24 uur.
  • Pakket volgen met Track & Trace.
  • Zelf een keuze maken voor een aflevermoment. 
  • Zelf een keuze maken voor een tweede bezorgafspraak.
  • Zelf een keuze maken voor een afhaallocatie, ook in België.
  • Uw afhaallocatie bewaart uw pakket 5 werkdagen voordat het weer retour gaat naar Eidon®.


Verzending naar België:

Per 1 juli 2021 legt de wet ons op om voor Belgische klanten het Belgische btw tarief te hanteren van 21%. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten en zorgprofessionals* in België. Ga voor meer informatie hierover naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan naar "Informatie".
 

Verzending naar overige landen binnen Europa alleen voor consumenten:

Voor alle Europese klanten buiten Nederland geldt per 1 juli 2021 de nieuwe wet die bepaalt dat deze klanten het btw tarief van hun eigen land over onze producten dienen te betalen. Dit zal de prijs van de producten en verzendkosten doen veranderen. Neem voor vragen hierover contact met ons op. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten in Duitsland en andere landen binnen Europa. Consumenten uit Duitsland kunnen gewoon via deze website bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land in Europa, neem dan per mail contact met ons op en ga voor meer informatie over het verzenden van pakketten binnen Europa naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan staan op het kopje "meer informatie".

* Let op, zorgprofessionals die vanuit België via deze webshop bestellingen plaatsen, kunnen nu via de webshop ook gebruik maken van een intracommunautaire levering. Indien u gebruik wenst te maken van het 0% btw tarief vanwege "zakelijke inkopen binnen de EU", raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze mogelijkheid voor u in de webshop te activeren.

230