logo

Verzending Eidon®

 

 

De nieuwe levertijden per 26 juni 2023

Bestellingen zullen met ingang van 26 juni 2023 vijf dagen per week worden verzonden. Indien u van maandag t/m vrijdag voor 22.00 uur uw bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. In het weekend versturen wij geen bestellingen.

In elke laatste volle week van elke maand worden er wel bestellingen verzonden, alleen is Eidon® in die weken telefonisch niet bereikbaar. 

Dit zijn in 2023 de vakantieperiodes van Eidon®, wij zijn in die weken gesloten. Er worden na 26 juni in die periodes wel bestellingen verzonden, maar wij zijn dan niet bereikbaar: van 20 t/m 24 maart, 19 t/m 23 juni, 25 t/m 29 september, 25 t/m 1 januari. 

Ook op de volgende feestdagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en versturen dan geen bestellingen: Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en met Kerst en Nieuwjaar.

PostNL biedt u:

  • Een betrouwbare levering binnen doorgaans 24 uur.
  • Pakket volgen met Track & Trace.
  • Zelf een keuze maken voor een aflevermoment. 
  • Zelf een keuze maken voor een tweede bezorgafspraak.
  • Zelf een keuze maken voor een afhaallocatie, ook in België.
  • Uw afhaallocatie bewaart uw pakket 5 werkdagen voordat het weer retour gaat naar Eidon®.


Verzending naar België:

Per 1 juli 2021 legt de wet ons op om voor Belgische klanten het Belgische btw tarief te hanteren van 21%. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten en zorgprofessionals* in België. Ga voor meer informatie hierover naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan naar "Informatie".
 

Verzending naar overige landen binnen Europa alleen voor consumenten:

Voor alle Europese klanten buiten Nederland geldt per 1 juli 2021 de nieuwe wet die bepaalt dat deze klanten het btw tarief van hun eigen land over onze producten dienen te betalen. Dit zal de prijs van de producten en verzendkosten doen veranderen. Neem voor vragen hierover contact met ons op. 

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten in Duitsland en andere landen binnen Europa. Consumenten uit Duitsland kunnen gewoon via deze website bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land in Europa, neem dan per mail contact met ons op en ga voor meer informatie over het verzenden van pakketten binnen Europa naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan staan op het kopje "meer informatie".

* Let op, zorgprofessionals die vanuit België via deze webshop bestellingen plaatsen, kunnen nu via de webshop ook gebruik maken van een intracommunautaire levering. Indien u gebruik wenst te maken van het 0% btw tarief vanwege "zakelijke inkopen binnen de EU", raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze mogelijkheid voor u in de webshop te activeren.

230