logo

Verzending Eidon®

 

Bestellingen geplaatst op maandag t/m donderdag voor 14.30 uur worden indien gewenst dezelfde dag nog via PostNL verzonden. Op vrijdagen zijn wij gesloten, alle bestellingen die na donderdag 14.30 uur worden geplaatst, dus ook bestellingen van donderdagavond en vrijdag worden daarom de eerstvolgende maandag verzonden. Met ingang van augustus 2021 worden er in de laatste week van elke maand alleen bestellingen verzonden op de woensdag. Ook op de volgende dagen is Eidon® gesloten, wij zijn dan niet bereikbaar en er worden dan geen bestellingen verzonden: 20 t/m 24 september, Goede vrijdag en Pasen, Hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en tussen Kerst en Nieuwjaar van 25 dec. t/m 1 jan. 

Let op! Wij zijn op bovengenoemde data gesloten en versturen dan geen pakketten. U kunt wel gewoon uw bestelling plaatsen, deze zal dan op de eerstvolgende werkdag worden verzonden. Op vrijdagen verzenden wij geen pakketten en met ingang van augustus 2021 worden er in de laatste week van elke maand alleen bestellingen verzonden op de woensdag. 

PostNL biedt u:

  • Een betrouwbare levering binnen doorgaans 24 uur.
  • Pakket volgen met Track & Trace.
  • Zelf een keuze maken voor een aflevermoment. 
  • Zelf een keuze maken voor een tweede bezorgafspraak.
  • Zelf een keuze maken voor een afhaallocatie, ook in België.
  • Uw afhaallocatie bewaart uw pakket 1 week voordat het weer retour gaat naar Eidon®.


Verzending naar België:

Per 1 juli 2021 legt de wet ons op om voor Belgische klanten het Belgische btw tarief te hanteren van 21%. Onze website wordt op dit moment aangepast om deze wijziging door te voeren. Tot die tijd kunnen Belgische klanten het beste per mail contact met ons opnemen voor vragen over bestellngen naar België.

Wij verzenden de Eidon® producten ook naar consumenten en zorgprofessionals* in België. Ga voor meer informatie hierover naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan naar "Informatie".
 

Verzending naar overige landen binnen Europa:

Vanwege het coronavirus verzenden wij op dit moment alleen maar pakketten binnen Nederland en naar België en kunnen wij verzending naar overige landen binnen Europa niet garanderen. Neem voor de actuele stand van zaken contact met ons op.

Voor alle Europese klanten buiten Nederland geldt per 1 juli 2021 de nieuwe wet die bepaalt dat deze klanten het btw tarief van hun eigen land over onze producten dienen te betalen. Dit zal de prijs van de producten en verzendkosten doen veranderen. Neem voor vragen hierover contact met ons op. 

Wij verzenden de Eidon® producten normaliter naar consumenten uit alle landen binnen Europa. Ga voor meer informatie over het verzenden van pakketten binnen Europa naar het onderwerp "Verzendkosten", dat u kunt vinden door in het menu bovenaan de website met de muis te gaan staan op het kopje "meer informatie".

* Let op, zorgprofessionals die vanuit België via deze webshop bestellingen plaatsen, kunnen nu via de webshop ook gebruik maken van een intracommunautaire levering. Indien u gebruik wenst te maken van het 0% btw tarief vanwege "zakelijke inkopen binnen de EU", raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze mogelijkheid voor u in de webshop te activeren.

230