logo

Hoe neem ik de Eidon® Mineralen in?

 

Het advies voor alle Eidon® mineraalproducten is om ze in een glas water of sap van 250 ml op te lossen en in te nemen tussen of bij de maaltijden. Wij raden een glas met 250 ml aan, maar het kan geen kwaad als dat iets meer of minder is. Wel is het van belang dat u de mineralen altijd oplost in een vloeistof en de producten niet puur inneemt. De opneembaarheid van de Eidon® mineralen is optimaal wanneer deze worden opgelost in water of sap, het puur innemen van de producten heeft geen enkele meerwaarde en raden wij dan ook af.

Indien men verschillende Eidon® producten naast elkaar gebruikt, is het ook mogelijk om deze producten gelijktijdig in het zelfde glas water of sap toe te voegen en vervolgens in te nemen. In veel gevallen is het zelfs beter de mineralen gelijktijdig in te nemen aangezien mineralen met elkaar samenwerken. Het moment van inname bepaalt u zelf! De Eidon® mineralen kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen, dit mag in één keer of verdeeld over de dag. Los de mineralen niet op in vloeistof waaraan u ijsklontjes toe gaat voegen, dit omdat vrieskou de structuur van de Eidon® mineralen negatief kan beïnvloeden en daarmee hun werking zal verminderen. U mag de mineralen eventueel wel toevoegen aan lauwwarme dranken of vloeibare pap, dat is geen enkel probleem.

 

Wij geven geen behandeladvies

Wenst u geholpen te worden bij het gebruik van de Eidon® mineralen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met een professional in de zorg die bekend is met het inzetten van de Eidon® producten. Wij verwijzen u voor een dergelijk advies naar therapeuten die hier op onze website staan vermeld. Gezien de regelgeving is het niet toegelaten dat wij u een persoonlijk behandeladvies geven. 

256