logo

Maak hier uw account aan

 

U kunt op deze pagina een account aanmaken door uw contactgegevens in te vullen en onderaan de pagina op Account bevestigen te klikken. Het aanmaken van een account heeft als voordeel dat uw contactgegevens bewaard blijven en u al uw geplaatste bestellingen kunt inzien en opnieuw kunt bestellen. 

Wenst u een bestelling te plaatsen als 'gast' dan kan dat ook. U hoeft dan geen account aan te maken maar dient dan wel bij het afrekenen van iedere bestelling uw contactgegevens in te vullen. 

Bedrijfsnaam
Titel
Voorletter(s)*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Huisnr. + toevoeging*
Straat*
Woonplaats*
Land*
Telefoon*
Mobiel nummer
E-mail*
Bevestig e-mail*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*

* Verplicht veld

Indien u geen professional bent in de (complementaire) gezondheidszorg laat u het onderstaande gedeelte open. Nadat u op Account bevestigen heeft geklikt ontvangt u een email om uw account te bevestigen.

K.v.K nummer*
Website
** Ik verklaar bij het invullen van deze gegevens dat ik een beroepsbeoefenaar in of gerelateerd aan de (complementaire) gezondheidszorg ben, en beroepsmatig voedingssupplementen adviseer of voorschrijf.

Btw-nummer
Neem na het bevestigen van uw account per mail of telefonisch contact met ons op om de optie intracommunautaire leveringen te activeren, dit gebeurt namelijk handmatig.

**Alleen van toepassing voor klanten uit België met een geldig btw-identificatienummer.
208