logo

Maak hier uw account aan

 

Consumenten account of professional account

U kunt op deze pagina een consumenten account of een professional account aanmaken door in de onderstaande velden uw gegevens in te vullen. Na het invullen en bevestigen van uw gegevens ontvangt u een e-mail bericht om uw account te activeren. 

 

Voorwaarden aanmaken professional account 

Het is alleen mogelijk een professional account aan te maken indien u een actieve beroepsbeoefenaar bent in of gerelateerd aan de (complementaire) gezondheidszorg en beroepsmatig voedingssupplementen adviseert of voorschrijft. Daarom vragen wij u om uw KVK nummer ter controle. Mocht u geen KVK nummer hebben, of vragen hebben over het aanmaken van een professional account, neem dan eerst even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanmaken van een professional account.

Eidon® levert geen producten aan groothandels, webwinkels en overige tussenverkopers, het aanmaken van een professional account is voor deze sectoren niet toegestaan. 

Activatie van een professional account. Mocht u een professional account hebben aangemaakt, maar heeft u geen activatie e-mail ontvangen om uw account te bevestigen, laat dit weten door ons een e-mailbericht te sturen met het zelfde e-mailadres als waar u het account mee heeft aangemaakt. Wij zullen uw account dan alsnog zo snel mogelijk activeren.   

Alle professional accounts zullen worden gecontroleerd. Mocht een account zijn aangemaakt zonder aan de bovengenoemde voorwaarden te voldoen, dan zullen hier financiële consequenties aan worden verbonden. Prijsverschillen plus adminstratiekosten van €75,- zullen met terugwerkende kracht in rekening worden gebracht alsmede eventuele noodzakelijke gerechtskosten. 

 

U kunt ook als gast bestellen

Wenst u een bestelling te plaatsen als 'gast' dan kan dat ook. U hoeft dan geen account aan te maken maar dient dan wel bij het afrekenen van iedere bestelling uw contactgegevens opnieuw in te vullen.
 

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanmaken van uw account:

Bedrijfsnaam
Titel
Voorletter(s)*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Huisnr. + toevoeging*
Straat*
Woonplaats*
Land*
Telefoon*
Mobiel nummer
E-mail*
Bevestig e-mail*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*

* Verplicht veld

Indien u geen professional bent in de (complementaire) gezondheidszorg laat u het onderstaande gedeelte open. Nadat u op Account bevestigen heeft geklikt ontvangt u een email om uw account te bevestigen.

K.v.K nummer*
Website
** Ik verklaar bij het invullen van deze gegevens dat ik een beroepsbeoefenaar in of gerelateerd aan de (complementaire) gezondheidszorg ben, en beroepsmatig voedingssupplementen adviseer of voorschrijf.

Btw-nummer
Neem na het bevestigen van uw account per mail of telefonisch contact met ons op om de optie intracommunautaire leveringen te activeren, dit gebeurt namelijk handmatig.

**Alleen van toepassing voor klanten uit België met een geldig btw-identificatienummer.
208